Święte słowa im starsza tym bardziej rasowa ALFACytat:
Napisał pikero
Printable View
Święte słowa im starsza tym bardziej rasowa ALFACytat:
Napisał pikero
Powiem Ci szczerze ze na duże pieniądze nie ma co liczyć mojemu ojcu wymusił gość laguna już prawie dwa lata temu (maska , zderzak , jedna lampa , błotnik , skraplacz , obudowa filtra ) my autko robiliśmy służy dzielnie i wiernie do dziś..PzU wypłaciło kasacje i dostaliśmy 5,5 tys. wg. mnie mało bo w takim stanie takiej Alfy bym z tyle nie kupił.....pomysł z przekładką w twojej skali zniszczeń jest chyba najrozsądniejszy
75andrew155 dzięki za piwo i odstawiam rzecz jasna szanuje i zawsze będę szanowął tych co kochaja starsze auta poniewaz projektowali je ludzie nie komputery więc kto mógł w nie tchnąć życie ???? co do mojej to czekam juz na wycenę rzeczoznawcy a mam pytanie czy 155 po lifcie miała jakies zmiany w tylnych błotnikach ???
Tam jest coś zmienione bo są przetłoczenie na tylnych drzwiach przechodzących na błotnik przy samym nadkolu albo mi się coś wydaje :>>
oglądałem oglądałem i liczyłem i zdecydowałem się że będę ja robił rozwierce kupie gotwą ćwarę i po wszystkim elementy zawieszenia wymienię geometria i będzie jak nowa .... jest tylko jeden problem nie mogę dostać nigdzie chłodnicy oleju.... z wodną też kiepsko ale coś sie da zrobić może .... no ale fart dostałem właśnie chłodnice oleju na allegro paręminut po napisaniu tego postu :)
Z gratami to tego modelu nie powinno być problemu
podłuznice w 155 to to samo co w fiacie B/B/M Tipo/tempra dedra/delta wiec gdzies na szrocie spokojnie dostaniesz...
ja biore czesci od goscia z firmy ITALAUTO ogłasza się na allegro poznałem go ostatnio osobiście to wspaniały człowiek i do tego alfista z krwi i kości swoją drogą polecam go to jest kłodawa woj. lubuskie (koło gorzowa)