-
Witam dawno spota nie było w Tychach i może byśmy się spotkali opd grafiti, troche bell w mieście przybyło to i nowi forumowicze by się pojawili ?, zaproponuję sobotę albo niedzielę w ten weekend (myślę że pogoda wypali), ale wszystko zależy jak się na to piszą tyscy alfiści. ???
Ps. potrzebował bym też czyjejś pomocy - kto ma kompa i kabel żeby wykasować błąd poduszek powietrznych, Się jeździło i się na czerwono zaświeciło.
-
chetnie bym wpadl ale w sobote na wesele ide i watpie zebym w niedziele dal rade. chodz mozna zobaczyc;p
-
jak wam doskwiera brak spotkań zapraszam do bielska co 2 tygonie zawsze ktoś jest wszyscy mile widziani 19 stacja benzynowa obok TESCO ( wlot od strony katowic
):):):)
najbliższe spotkanie w ten piatek czyli 15.10
-
-
Dam znać jutro jak będzie ok to przyjadę,
-
OK jadę na bielsko na spota
-
siemanko moze dzis jakis spontanik pod graffiti ? O 18:00 ??????? Lub pod saturnem????
-
To jak z tym spocikiem pod graffitti?? Ja osobiście mogę podjechać w sobotę/niedzielę na chwilę bo akurat mam wolny weekend. Kabel i kompa też mogę zabrać jak będzie potrzeba.
Pozdro
-
no ja msyalem ze dzis ale w sobote niema problemu mozemy sie gdzies ugadac:) ale licze ze przybedzie wiecej osob:>?
-
czesc tyszanie
jak ktoś jest chętny spotykamy się w Bielsku na wlocie przy stacji benzynowej Tesco 29.10 około 18 serdecznie zapraszam