ja bardzo chętnie ale jednoznacznie określić się nie potrafie w chwili obecnej...:)
Ligar w razie czego moge pomóc coś w organizacji... blisko mam:)
Printable View
ja bardzo chętnie ale jednoznacznie określić się nie potrafie w chwili obecnej...:)
Ligar w razie czego moge pomóc coś w organizacji... blisko mam:)
Ekipa z Bielska tez pojedzie
- Pazdziernik
(juz ja ich zmobilizuje :)
Ja chętnie się wybiorę.
wiertar mordo ty moja ;) jeśli zbierzemy ekipę to pewnie że pomoc się przyda. Będę z tobą w kontakcie :)
Jeszcze raz przypomnę, czasu jest nie wiele bo znaleźć cały domek może być ciężko. Dlatego czekam na konkretne deklaracje !! Osobiście byłem akurat w tym pensjonacie na sylwestra. Jeśli tylko właściciel będzie miał wolne to gwarantuje że będziecie zadowoleni. Wpisywać się na listę.
1 LIGAR + os. towarzysząca 24-26 09 | 8-10 10
2 mrutyna 24-26 09
3 PiterR + os. towarzysząca - póki co oba terminy wolne
4 Lucas12053 + Martyna 8-10 10
5.aniuszka
Ja też się pisze termin obojętny
Czytam temat "piwo w górach" i od razu wiem kto go organizuje:D Ligar, ty nawet tematy osładzasz:D
Chcieć być to bym chciał na 100%, ale na razie się nie zadeklaruje. Mam urwanie głowy w robocie bo wygraliśmy (niespodziewanie) przetarg i zamiast się z tego cieszyć, to człowiek chodzi cały wk..., bo nie ma czasu na obrobienie ich wszystkich:mad: 11 ludzi w 1 m-c... a tu jeszcze 6 prywatnych do zaczęcia i 8 nieskończonych...
A gdyby się np coś zmieniło i 2-3 dni przed zlotem bym dał znać to co wtedy? Ciort, będę spał z Ligarem w 1 łóżku. Po 5-6 piwach nawet niezauważymy:D:D
ligar jaki to pensjonat?? moze być na pw
oki już znalazłem w pierwszym poście:)
nie ma problemu chętnie pomoge :)
linki z pierwszego postu coś mi nie banglajo
i kurczę czemu tak daleko ?
ni ma nic w beskidzie żywieckim ?
linki poprawiłem. Nie wiem czemu nie działały...
Bocian jeśli nie byłeś to uwierz mi że takiego drugiego miejsca w Polsce nie znajdziesz. Warto zobaczyć !! Masz zaledwie ~170 km. Sprawdź zresztą na zdjęciach, myślę że Cie to przekona. Pomysł jest taki na całą imprezę, żeby przy okazji spotkania coś zobaczyć a wieczorkiem przy ognichu coś usmażyć i łyknąć. Na samego grilla i picie to sie możemy umawiać na ślunsku :P