jak to dziwnie wygląda? jest źle spasowana? o oznaczenia na bagażniku sie nie przejmuje bo róznie bywało z tym, zresztą chyba jak był napis SUPER to nie było innych oznaczeń ale pewnie sie myle:P
Printable View
jak to dziwnie wygląda? jest źle spasowana? o oznaczenia na bagażniku sie nie przejmuje bo róznie bywało z tym, zresztą chyba jak był napis SUPER to nie było innych oznaczeń ale pewnie sie myle:P
wydaję mi się że jest coś źle spasowana, ale to tylko ze zdjęć wnioskuje, musisz jechać zobaczyć :) i najlepiej na ASO
Maska jest pewnie niedomknięta z okazji fotek silnika. Bo jeśli nie to odstaje oporowo. Kolor skóry mnie osobiście rzuca na kolana i sam bym ją chętnie kupił :( Przebieg raczej zaniżony, brak jakichkolwiek (nawet kłamliwych) info nt wymiany rozrządu, filtrów itp więc koniecznie trzeba na to urwać z ceny. Oznaczenia na klapie bagażnika były na życzenie 1 klienta który brał auto z salonu więc nie warto sobie tym zaprzątać głowy.
Dla porównania:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-C14765946.html
http://www.forum.alfaholicy.org/samo...pg_1999_a.html
Co do gumy na pedale hamulca to takie są również w sprzedaży w ASO nie tylko z logo AR przerabiałem to. Co do wypowiedzi na podstawie zdjęć raczej unikam tego bo to jednak nie oddaje stanu zdjęcie jakkolwiek wykonane może działać w dwie strony albo pozytywnie bądź nie. Druga Alfa miłośnik małych przeróbek choćby grill i zamontowany blow-off w miejsce oryginalnego zaworu tak więc słuchając pracy silnika niech Cię nie zdziwi syk powietrza :D a przebieg może miała być 2 z przodu, szczegół ;)
Dzwoniłem do gościa. Alfa sprowadzona w 2008, 2 właściciel w polsce. Sprzedaje ją po 3 miesiącach użytkowania. Nie wie kiedy był robiony rozrząd, nic w niej nie robił, prócz atrapy:) Mówi że zawieszenie dobre nic nie stuka, zgadza się na sprawdzenie w ASO.
Wydaje się facet dość wiarygodny lecz w auto nic nie inwestował. Co o tym sądzicie?
Pozdrawiam
Chodzi o tą z Wrocławia? A dlaczego ją sprzedaje po 3 m-cach użytkowania czyżby z przyczyn osobistych? Jak możesz jedź i ją obejrzyj na żywo, kontrola w ASO itp. Jak będzie OK. i Ci przypasuje to targuj ile się da. Osobiście zupełnie mi nie leży ten kolor, wybacz :).