w koncu znalazlem mobilizacje do pracy ale jak to limitowana wersja to nie bedzie tak szybko tracila na wartosci a o nowej nawet nie marze ale ciesze sie ze wogole Busso jeszcze jest
Printable View
w koncu znalazlem mobilizacje do pracy ale jak to limitowana wersja to nie bedzie tak szybko tracila na wartosci a o nowej nawet nie marze ale ciesze sie ze wogole Busso jeszcze jest
Jakie klekoczące Q Oro? Przecież japońska edycja Alfy GT Quadrifoglio Oro oferowana jest z silnikiem 2.0 JTS. JTS czyli silnik benzynowy:
http://www.alfanews.pl/2010/08/01/al...drifoglio-oro/
Chcę takie autko w Alfa Rosso :).
Już traciłem nadzieję. Może całe to zamieszanie z rzekomym zakupem Alfy przez VW dało Marchione do myślenia. Jak jeszcze pojawi się następca 166 to odzyskam wiarę w markę.
Niestety wszystko wskazuje na to że na italiaspeed.com podano nieprawdziwą informację i Alfa Romeo GT Limited Edition będzie dostępna WYŁĄCZNIE na rynku australijskim i południowoafrykańskim :(
Niestety :( W Australii i RPA po prostu nie ma norm EURO 4 i 5 :P
Chyba autor tekstu nie wiedział co pisze. Skoro auto nie będzie sprzedawane w Polsce z powodu Euro 4 to po co wspominał o naszym kraju ?
"po przeliczeniu jest to 168 900zł, ale czy auto rzeczywiście tak zostanie wyceniony w Polsce?"
Poza tym prawie 170 tyś za auto, które jest wycofywane z rynku... Rozumiem, że gdyby wchodziło na rynek to da się zrozumieć.
"Wyposażenie limitowanej Alfy GT będzie bardzo bogate, m. in. 18 calowe felgi aluminowe, skórzana kierownica, sportowe fotele z czarnej skóry przeszyte czerwoną nicią, nieco zmienione w stosunku do standartowej wersji, system Blue & Me, czerwone zaciski hamulcowe, specjalne, metalowe lusterka, klamki oraz grill, automatyczne włączanie świateł oraz wycieraczek, aluminiowe nakładki na pedały."
też mi limitowana wersja... :) wszystko można było mieć już parę lat temu. No może oprócz Blue & Me.