Jak już jest to nie będę jej wyrzucał bo nie mam zbytnio czasu:D chyba że trafi się klient na klime bo ku mojemu zdziwieniu działa bez zarzutu:) Co do trakcji to jest to problem ale poradzimy sobie:)
Printable View
Jak już jest to nie będę jej wyrzucał bo nie mam zbytnio czasu:D chyba że trafi się klient na klime bo ku mojemu zdziwieniu działa bez zarzutu:) Co do trakcji to jest to problem ale poradzimy sobie:)
a ile to wazy hose ?
Kolega ma złom 400m ode mnie więc kiedyś muszę podjechać i ją zważyć:) Można by jeszcze ją troche odchudzić zmieniając zbiornik, wymieniając kolektor ssący na plastikowy oraz przerobić wydech aby był lżejszy:) ale stawiamy również na bezpieczeństwo dlatego wydech nie może być skrócony aby jakaś iskierka nie narobiła problemów:) chociaż katalizator i tak puszcza ogień:D Dalsze odchudzanie nie ma sensu bo dużo roboty a mały spadek masy która i tak już jest wystarczająco niska:) Może kiedyś zachce nam się spawać całą konstrukcje z rur to wtedy myślę że uda się ugryść dodatkowo dość kilogramów chociaż powtarzam że i tak jest spoko:)
Fazowe autko :D
musze je kiedy wystawić dla jaj na allegro:)
klimę powiadasz? Kompletna i działająca powiadasz?
Kurcze, muszę w końcu przestać naprawiać swoją 155, albo raczej ona musi przestać się psuć i wówczas znajdę kasę na fotele od Ciebie. Wtedy przyjadę i obejrzę przy okazji klimę na tej wybebeszonej/Cross 155 :D
Od czasu jak się zgadywaliśmy na mój przyjazd po fotele, kolejne 1.5 tys. złotych poszło na hamulce, zawieszenie, przewody i coś czego pewnie już nie pamiętam ;D
nie chce bo mam ze 2 na strychu:) a aluminiowy się też przyda:)
Ale cały czas będę Ci powtarzał że ta guma dolotowa się w tym czymś marnuje :P W zupełności wystarczyła by jakaś pęknięta zaklejona taśmą :D a ta nabywcę szybko by znalazła.
wiem wiem:) ale i tak nie sprzedam bo pewnie przyda mi się w przyszłości:)