wiem, wiem...ale stawiam na skrzynie (niestety) ze względu na te biegi
Printable View
wiem, wiem...ale stawiam na skrzynie (niestety) ze względu na te biegi
Niestety. To skrzynia się rozsypała, musze wstawic inną . Zaproponowali mi skrzynie za 1300zł , sprawdzoną i z 1miesięczną gwarancją. Co o tym sądzicie??
kurcze coś drogo nie znalazłeś nic taniej?
Witam drogo Ja za swoją dałam 1000 zł i sprowadzona z Piły a podobno można dosać za 800 zł musisz poszukać na necie sam . A za wymianę z olejem zapłaciłam 130zł taniocha :D
pozdrawiam
Niestety ale nie mam czasu na szukanie. Urodziło mi sie dziecko, i samochód jest niezbedny. Gdyby to było w innym okresie to moge sobie szukac i czekac nawet miesiąc , ale nie teraz. Pozdrawiam
chlpie :!: szukaj taniej.Wiem sam po sobie ze mozna znalesc taniej.Dzwonilem po szrotach itp i krzyczeli mi za skrzynie do fiata tempry 500-700zl...poszukalem na allegro i znalazlem za 250 :shock: mysle sobie-zaryzykuje i kupia ja...jezdze juz 5000km i nic nie zapowiada sie zeby sie miala rozleciec... :wink:
Gratulacje spowodu narodzin dziecka! kolego nietrzeba długo szukać na necie wystarczą dwie godziny zamawiasz i w tygodniu masz załatwione a taniej jak znajdę tą stronę to ci podam. Pozdrawiam
Dzięki wszystkim !