właśnie użytkowniku FASOLA, pozbyłeś się całej puchy końcowej ? zrób fotkę od spodu jak to wygląda, moja pucha też rdzewieje i juz znudziło mi sie paintingowanie srebrzanką co miesiąc
Printable View
właśnie użytkowniku FASOLA, pozbyłeś się całej puchy końcowej ? zrób fotkę od spodu jak to wygląda, moja pucha też rdzewieje i juz znudziło mi sie paintingowanie srebrzanką co miesiąc
Zawsze istnieje taki gotowy produkt jak kogoś nie stać na cały nowy sportowy tłumik lub nie chce sportowego tylko ładną końcówkę..
http://shop.alfisti.net/Tuning-Styli...x78::3631.html
Końcówka tłumika CSC montowana na "niewidzialną" śrubkę.. do przed liftowej 147 pasuje idealnie w otwór.. do FL nie jestem pewien ;) ale dam znać niedługo bo jestem w trakcie modyfikacji tylnego zderzaka i mam wydech CSC z taką końcówką..
po co kupować tak droga końcówkę? za 50euro to mam pół nowego tłumika .. chodź w sumie zastanawiam sie czy w jtd idzie tą puche końcową wywalić bez jakichś kłopotów z silnikiem i z mocą etc... bo szczeże, malowanie mnie jej nie bawi a w sumie, brzydko wygląda...
ta Ulter NX10 podejdzie do FL? pytam bo leze w domu po operacji kregoslupa i mam czas by pozamawiac pare gratow :P
dziś robiłem przymiarke końcówki Ulter NX 10 i w 147 po lofcie trzeba cala blaszke wylamac :) dzi bylo malowanie puchy na czarno jutro zakladam kOncowke. :)
---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:35 ----------
Sorry za bledy, ale wyslalem z iPhona
czyli wchodzi :) moge zamawiac. zapodaj jutro fotki z koncowka i pomalowana pucha
Ja mam tak :) Końcóka też Ulter'a z norauto. Jednak ja musiałem przycinać i jest ona wspawywana.
Załącznik 32053
moja pucha rdzewieje i ma juz znaczne ubytki, niestety szczególnie w miejscu widocznym ... wywalał ktos puche w dieslu ?