1565 za ta do 2.0 v6 turbo
Printable View
1565 za ta do 2.0 v6 turbo
Mnie też ciekawi jakie to ASO :).
Moja też już hula. Nie będzie złomowania. W końcu szczęśliwy nie będę pisał przyczyn bo za długa bajka ale jak podliczyłem koszty to porażka ponad 9 klocków w nią władowałem mam nadzieję że z pół roku bez kosztów tylko paliwo się uda.
ile pali alfa z tym 2.0 V6 tb. Marzy mi się taka
To ASO to PolCar, w sumie musiałem jeszcze wymienić przepływkę, zdemontować instalacje gazową i wymienić kolektor, także skończyło się na około 5000zł, teraz czekam na tapicera termin mam na 22 następnego miesiąca, także moja bella dostanie piękną skórkę na fotele i drzwi, wymienimy też podsufitkę, mieszki i gałkę zmiany biegów.
( chętnie sprzedam tą instalacje sam ją zakładałem zrobiłem na niej około 3000km jednak sprzedaje bo turbo i gaz to raczej zły pomysł, instalacja kosztowała mnie ponad 4000zł sprzedam za mniej niż połowę, oczywiście jest na gwarancji, może przyda się komuś do zwykłej Vki )
---------- Post dodany o godzinie 21:32 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:31 ----------
Pochwal się co było, jestem ciekaw...
---------- Post dodany o godzinie 21:34 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:32 ----------
Dokładnie :P Polecam :D:D