-
Cholera , wiem wiem bujam sie z tymi szybami :P
Kolejna sprawa :P
A nurtuje mnie działanie tych tylnych szyb - Blokada .
Czy to normalne ze jak knefel od blokady jest wciśnięty w tedy jest podświetlanie przycisków , i można sterować szybami z tylnych drzwi jak i z tych przycisków przy lewarku .
Natomiast jak knefel od blokady jest nie wciśnięty ( wystaje ) to nie są podświetlane żadne przyciski , jak i nie można sterować szybami ani z tylnych drzwi anie z lewarka .
Czy to jest prawidłowe?
Bo wydawało mi się że blokada będzie działała następująco - po zadziałaniu jej , z przycisków na tylnych drzwiach nie będzie można sterować szybą ale z knefli przy lewarku tak .
Kolejne pytanie , knefel z blokady nie jest podświetlany?
Dziękować za odpowiedz:)
-
Ja mam tak że moge sterować. I nie był podświetlany. Znaczy się jest tam dioda itp. tylko polaryzacje diody nie tak jest ;) Tak samo przycisk od halogenów.
-
Siwy ?
Jak ześ to zrobił dałeś dodatkowo przekaźniki ? czy jak ? Bo się zastanawiam ( mam podstawki wiec bym chlasnął wszystko na przekaźnikach aby nie było problemu ze knefel nie działa :P )
Co do diody , dioda jest w tym kneflu i polaryzacja jest tez dobra , tylko ze tam jeden pin się urywa ( mam 3 przyciski i w każdym jest to ułamane bo włosi zrobili jakiś chiński patent :P