-
Ja też tam robiłem i srebrne jakoś wyszły. Teraz pojechałem z Antracytowymi i chciałem kolor maksymalnie zbliżony. Niestety mieli 5 kolorów na krzyż i zrobiłem w Authentic Cars. Kolor wyszedł zupełnie inny niż na palecie i za rok mieszam oryginalny kolor w Colorexie
-
No u mnie też kolor wyszedł nieco inny jak na próbce pomimo iż próbką była przednia część felgi aluminiowej. Jednakże z racji iż u mnie kształt ramion na felgach jest zdecydowanie inny niż na próbce to też inaczej światło pada. Co więcej ja wybrałem grafit z domieszką srebrnego brokatu i na to klar dzięki czemu w zależności właśnie od kąta padania światła, zachmurzenia pory dnia jest inny kolor na felgach, od takiego ciemnego szarego po bliski czarnemu mieniący się miejscami w taki niby chrom bo nawet nie wiem jak to nazwać. Ja jestem zadowolony z jakości oraz opony ściągnęli i założyli później z wyważeniem w cenie. Mój komplet zimowych felg które były robione gdzieś indziej nawet nie wiem gdzie a kupowałem o forumowicza wygląda zdecydowanie gorzej od tych letnich. Dlatego ich polecam ale fakt paleta barw jest niewielka.
-
Chyba zostawie w Authentic cars na czasie mi nie zależy oddam po sezonie w pół roku myślę, że dadzą radę. Dzięki za info.