-
ta, to został ci jeszcze zabity system na notebooku lub za słaby uprocesor.
- alfadiaga masz w przyklejonym temacie " ts diag, alfadiag,..", strona 52 na samym dole.
- możesz doinstalowac Unidiaga i zobaczyć jak ładnie trzyma transmisję, wcale Ci się nie rozłączy.
- ale niestety ma masę błędów, dobrze tylko podaje błędy ale ich opisy do chrzanu.
-
Alfa romeo 159 1,9jtd
witam jestem nwy mam problem z mocą samochodu po prostu brakuje mocy na zegarze od turbiny wskazówka sie nie porusza dopiero jak mu przygazuje zna może ktoś mechanika Dobrego z okolic Jeleniej Gory
-
Jesli moge polecic, to polecam pana Józefa Poniatowskiego z zakladu mechanicznego na ul. Urocza 28. Moja alficzka trzeci raz u niego laduje. Czlowiek moze jest blisko wieku emerytalnego, ale bardzo solidny :) Wczesniej zajmowal mi sie poprzednim autkiem kilkukrotnie.
Nie jest drogi, dokonuje szybko napraw, no i przede wszystkim: nie zdarzylo mi sie jeszcze jechac z reklamacja.
Jakbys potrzebowal do niego nr tel, to wystarczy wpisac na google adres - jest wyswietlany na mapce :)
W razie jakbys potrzebowal sprawdzic cos na kompie to moge w tym pomoc osobiscie, mam i kabelek i laptopa z FiatECUScan.
-
Dzieki kupilem kabelek jak nie dam rady samemu dam znac