Świetna prowokacja, mimo wszystko szacunek za poczucie humoru dla dowcipnisia :)
Printable View
Świetna prowokacja, mimo wszystko szacunek za poczucie humoru dla dowcipnisia :)
Wydaje mi się że to jakaś prowokacja tego typu posty pojawiają się na forach wielu marek samochodów. Ale jeżeli to prawda to koleś ma nie źle narąbane pod kopułą - kupił auto nie pojeździł nic się nie zepsuło a już pier... jak potłuczony. Ale właśnie z takich wypowiedzi ludzi podobnych do niego którzy nigdy nie mieli AR lub mieli przez chwilę ( do pierwszej awarii) biorą się ogólne relacje o marce. Najlepszą radą było by nie odpowiadać wogóle na post olewając go. Najśmieszniejsze jest porównanie - do Xantii ????? jedna z bardziej awaryjnych cytryn wogóle szok i on mówi o drogim zawieszeniu w AR ??? to niech porówna jakąkolwiek naprawę w Xantii - wogóle szkoda słów - jak mnie ktoś pyta dlaczego mam Alfę to zawsze odpowiadam tak samo - bo mnie na to stać - temat się urywa :D
Ja również się wypowiedziałem.... ale macie rację to chyba jakaś prowokacja..
i ten komentarz jest kwintesencją tej dyskusji :mrgreen: bardzo mi sie to spodobało :mrgreen: a co...Cytat:
Napisał Bedboys
stac czy nie miłosc jest jedna :)
Nie ma co dawac sie ponosic emocja... Propowakcja jak w buzie strzelił 8)
zaje.... bym s.... syna jakis debil nienawidze takich ludzi bardzo się zdenerwowałem bo generalnei żyję tymi autami, to chyba jakaś prowokacj abyła nie wiem
hehe - koles jest naprawde dobry - osiagnal swoj cel w 100000% :)
rozmawiam z nim na gg własnie ale szkoda nerwow z... bym go ...
Wstawił byś rozmowę ja się popłakałem ze śmiechu jak to czytałem :)Cytat:
Napisał pikero