niekoniecznie, lepiej wysylaj na maila.Cytat:
Napisał KUBAS
Printable View
niekoniecznie, lepiej wysylaj na maila.Cytat:
Napisał KUBAS
witajcie....
no my juz sie tu przygotowujemy....
Belle trzeba wysprzatac:)))
aha...pytanko...wiem juz ze raczej jest to niedostepna opcja,ale czy ma ktos plyte z navi Polski????
Panowie a nie wygodniej Wam przez kamien pom jechac? bo ponoc szybciej jest... :)
Zapytałem sie starego kierowcy i powiem wam tak, nie wiem czy to jest dobrze ale sprobuje... :) a więc jak bedziemy jechac Szczecin-Goleniów-Nowogard-->w strone Karlina to przed Karlinem mozemy skrecic na Gościno i tamtedy sie dojedzie do Kolobrzegu...a wy jaka trase proponujecie ?
Stary kierowca powiedzial ze bez roznicy...;]Cytat:
Napisał Tuti
Na obecna chwilę z Koszalina jadą 2 Alfy :)
Może moja będzie trzecia, ale dam znać za jakiś czas, gdyż jeszcze sporo czasu do spotu.
Majkel ---> Mamy razem w-f w środy :) Andrzej mówił mi, że również jesteś alfistą. Pozdrawiam.
ja wgrywalem na gieldzie na Ploni za 80zl - kolo wgrywa na miejscu!! - spytaj tez w pasazu AZCytat:
Napisał Piotr34
ja wolalbym stara wypróbowana droga..Szczecin->Kamien->Dziwnowek->Pobierowo i prosto na Kolobrzeg...to razem daje nam ca.140-150 km
psikszczecin
ale ty masz 156....z tego co wiem nie bedzie pasowala navi....
ale w pasazu zapytam w poniedzialek...dzieki serdeczne za kierunek :arrow:
ja jeżeli będę jechał też wolę tą drogą ale niech zdecyduje wiekszość ...Cytat:
Napisał Piotr34
Kurcze szkoda,ze akurat pierwszego jestem w pracy... z chęcią bym sie pojawił. Sianożęty i owe lotnisko znam jak własną kieszeń!
Miłej zabawy życze :wink:
Pozdr. Tiga