Potwierdzam. Sam pomalowałem Hammeritem i cały czas się super trzyma. Malowałem z puszki sprayem a zacisk był na samochodzie. Wcześniej tylko wyczyściłem co się dało szczotką drucianą i odtłuściłem benzyną.
Printable View
Nie wiem co Was dziwi w malowaniu tarcz? Maluje sie po to zeby nie rdzewiały. Niczego nie trzeba maskować, po pierwszym hamowaniu bieżnia po której trą klocki jest wolna od farby. Zadne cuda zwykła rzecz. Brembo od jakiegoś czasu sprzedaje fabrycznie malowane tarcze.
Załącznik 230439
Jeju...Odgrzał kotleta i co z tego??? "Przyznając" nagrodę nie mogłeś przepuścić okazji do "wykazania się"...?
Tak właśnie bylo ;]
To w takim razie stwórzcie jakiś "regulamin" , który pozwoli lub nie na dopisywanie postów do założonych już jakiś czas temu tematów (z ograniczeniem ramowym czasu kiedy można, a kiedy już nie). Może tego nie zauważyliście, ale osoba, która odgrzała temat nie jest zbyt długo na forum i być może nie zna jeszcze wszystkich "zwyczajów" tu panujących. Ja osobiście uważam, że ten jest akurat beznadziejny. Jeśli ktoś ma coś do powiedzenia w jakimś temacie to powinien tą możliwość mieć zawsze! W innym przypadku ma zakładać nowy wątek, żeby nie narazić się na drwiny ze strony szanownych forumowiczów?Bzdura!
Kuźwa chyba nie nazwiesz tej pseudo nagrody inaczej???END.
W czasach gdy wiele osób wydaje się być delikatnymi jak płatki śniegu - rzeczywiście, nawet żartobliwe zwrócenie uwagi może być traktowane jak drwina.