-
nawet gdybym nie miał co z pieniędzmi robić to bym tego nie kupił.
początkowo myślałem, że przecinek w złym miejscu dał, ale raczej nie sądzę po innych aukcjach.
albo upadł na głowę, albo szuka takiego co upadł na głowę w 10 tysi bilonu.
imho zal kupujacego.
-
Na zdjęciu jakoś to jeszcze wygląda ale na żywo to jest totalna porażka.Mam u siebie podobną dokładkę pod zderzakiem tylnim więc wiem co mówię-oczywiście to moje zdanie.Zender to jednak Zender a nie takie coś.
-
Hehe prawie spadłem z krzesła :) To są elementy do malowania i jeszcze trzeba do lakiernika z tym jechać . Boczne nakładki tragedia tył i przód niezły , cena Z KOSMOSU !!!!!
Ja osobiście to z 600zł bym dał na pewno nie więcej !!!
-
tu może nie chodzi o zderzaki itd tylko o cały samochód? jakieś błędy w opisie aukcji zapewne :)
-
nie napewno nie koles wystawia kiladziesiąt aukcji róznych bryk nie no spojlery "zajebiaszcze "tylko niejednokrotnie przewyszają wartosc auta :d
-
za taką kase to samemu idzie podrasować fure
-
Ożesz w mordę, ja bym tego za darmo nie wziął... Spojlerek mnie dobił :).
Wiem wiem o gustach się nie dyskutuje, ale... (i tu zacznę dyskusję o gustach, hehe) o Alfie można mówić różne niefajne rzeczy, tylko do wyglądu bardzo trudno się przyczepić i imho zabawa w poprawianie genialnego projektanta - mimo że był Niemcem - może się skończyć nienajlepiej :)...
A cena tego "tjuningu" to odrębna sprawa, dobry i szybki sposób na podwojenie wartości auta :)
-
Ale Walter jest Włochem :)
-
No de Silva niby taa, ale z tego co kojarzę to Wolfgang Egger był głównym designerem 166. Dłubnął też 147kę.
-
Sprzedam komplet spojlerów do alfy romeo 166 cena tylko 20.000 !!! Uwaga do kompletu alfa romeo 166 gratis :D:D:D