juz mam, porobiłekm kilka fotek w razie w...dzieki za pomoc, zastanawia mnie tylko jeszcze czy jak wykrece te czujniki to poleje sie cos z otworów?
Printable View
juz mam, porobiłekm kilka fotek w razie w...dzieki za pomoc, zastanawia mnie tylko jeszcze czy jak wykrece te czujniki to poleje sie cos z otworów?
to zatkaj :P
a polać z termostatu to płyn chłodzący się może ;)
a z czujnika temp oleju, raczej olej, pytam profilaktycznie, zebym wiedział czy mam sie na cos przygotowac, zeby niespodzianek nie było...
a gdzie ty masz czujnik temperatury oleju w 16V? a czujnik ciśnienia oleju masz tylko do kontrolki awarii
powiem andrzeju tak, mam zegary i od cisnienia jak i od temp oleju///, od temp mi nie działa...od cisnienia jutro bede jechac sprawdzic bo na moje zle wskazuje...a mam przy filtrze oleju w chłodniczce czujnik, wypiąłem go i cisnienie nadal pokazywało wiec to musi byc od temp oleju...
Ten czujnik co go w pierwszym poście pokazałeś jest na potrzeby komputera.A od wskazówki to będzie gdzieś indziej.
Sprawdzałem to przy wymianie takiego termostatu,po odłączeniu tej wtyczki zapaliła się marchewa a wskazówka dalej pokazywała swoje.
no i taki własnie czujnik mi chodzi, wskazówka dobrze pokazuje, chodzi własnie o dane do kompa błedne wysłane
o jakim w końcu czujniku piszesz ?
bo mowa była o czujniku temperatury cieczy i pytałeś też o czujnik temperatury oleju
piszcie teraz za każdym razem o jakim czujniku mowa bo bałagan jest i na koniec nikt niczego się nie dowie
czujnik temp cieczy chłodzacej, ten co w linku w 1 poscie
Kolega pyta o wszystkie czujniki bo to w nich ma bałagan :)