Jeśli wierzyć w kompa do krokowiec do wymiany.
A możesz pożyczyć od kogoś przepływkę 100% dobrą, żeby nie było już żadnych wątpliwości?
Printable View
Jeśli wierzyć w kompa do krokowiec do wymiany.
A możesz pożyczyć od kogoś przepływkę 100% dobrą, żeby nie było już żadnych wątpliwości?
Drugi błąd wskazuje usterkę obwód wyjściowy lampki przegrzania silnika. wskaźnik temperatury. może tu jest powód. zwykła żaróweczka.
Wstawiona na próbe nowa org. przepławka i bez rezultatu. Co nowego zauwazyłem to, ze po odpaleniu jesli od razu wejde na wyższe obroty i bede je trzymał to jest ok, jesli dam zejść do ok 1000obr i zapali sie marchewka to jedynie do 1500 a powyzej zaj...ste szarpanie się zaczyna. trace cierpliwość, jutro jade do aso
w aso silniczek krokowy ponad 750zł (u mnie)
do tego roboczogodziny i wyjdzie niezła sumka
nie ma nikogo z Twojej okolicy na forum?
podjedź Kolego jutro do mnie pod firmę. Trakt Lubelski czyli po drodze z Mińska. mam kabelek i komputer.popatrzymy, a za oszczędzone pieniądze piwka się napijesz. fon......... aha, narzędzia tyż mam, to się pobawimy ;) oby nie padało!! plac odkryty
fon już skasowany, na forum raczej niewskazany ;)
Niestety Kolego ale alfka Kolegi elninio posiada osobny czujnik położenia przepustnicy, który notabene działa sprawnie. coś jak w 146. podłączone i sprawdzone. po dzisiejszych obserwacjach postawiliśmy na paliwo. Kolega elninio nie napisał że zaczęło się to po zatankowaniu samochodu. przepala teraz na "świeżym" paliwku z dodatkiem denaturatu. podobno lepiej, ale poczekamy. denaturat podany doustnie :)