Napisał
MarcinTM
Przecież pisałem o innych świecach,ale z PLATYNĄ,a nie bez platyny dlatego pytam jaka jest różnica między NGK,a inna firmą?
W dodatku problem masz jeszcze ze zrozumieniem tekstu pisanego?
Napisałem, jak wsadzisz NIE platynę z inną ciepłotą to będzie się ebać - czyli inna budowa świecy. Upierając się przy tych NGK wnioskuję, że nie umiesz albo dobierać świec albo z powietrza bierzesz wnioski. Za dużo czytasz fora,a za mało do garażu zaglądasz...
Tu nie chodzi o kombinowanie z produktem,a zdrowy rozsądek, dobro auta i kieszeni.
Po co wkładać przereklamowane NGK i mieć w dodatku cieńszy portfel jak mogę włożyć coś co jest też odpowiednie i mam pewność, że nie jest robione na masówkę?
Skąd masz pewność, że część NGK nie jest produkowane w tej samej fabryce co inne świece?
Za znaczek NGK płacisz. Jak masz wygrawerowane NGK to nagle jakość świecy jest lepsza?
Denso, Bosch, Iskra, Champion, Brisk, Beru itd. - w tym markach nie znajdziesz dobrych świec dla AR?
Kończę temat, pisz co chcesz - popieram różne marki świec bo umiem je dobrać i odpukać nigdy nie miałem z nimi problemów - od małych motorynek po Nissana 350z.
Pzdr.