No to klops. Poczekam do jakiejś wizyty w ASO i poproszę o ponowne wyłączenie tego, a tymczasem ostrzeżenie dla innych, żeby tej funkcji nie aktywować na próbę, bo jest to nieodwracalne (z poziomu użytkownika). :mad:
Printable View
Oho, widzę sami taksówkarze i kobiety w ciąży kupują Julki i muszą bez pasów jeździć :P
Taki lekki OFF TOPIC ;)
Jest ekstremalnie wk...cy. Ja już mam ponownie wyłączony i wciąż ostrzegam by nie grzebać w tej opcji w komputerku po lewej.
W Szczecinie w byłym Auto-Gryf (teraz jest GAZET czy jakoś tak) za dezaktywacje buzzera zawołali 183pln, ale po chwili w ramach gestu zeszli do 90pln. Nawet jak człowiek chce korzystać z ASO po gwarancji to przy takim podejściu po prostu się nie da :/
no rabat dali kozacki :D Zrobisz to sobie sam choćby interfejsem BT oraz MES-em (lub poprosić kogoś z forum w Twoim rejonie) . Pamiętaj że jak włączysz sobie w menu z powrotem ten sygnał to czeka Cię kolejna wizyta... mam nadzieje że Cię o tym w ASO poinformowali :)
A orientuje się ktoś czy można to wyłączyć za pomocą OBD II i i apklikacją AlfaOBD ?
można