-
[QUOTE=speed646;446807]te kabelki są w tylnej klapie w miejscu które opisywał wcześniej Arturo147 czy w innym miejscu ? pytam bo nie mogę sobie wyobrazić jak można podłączyć klapę tylną do wiązki drzwi :confused:
Żeby sie dostac do kabli musisz zdjąc tapicerke i tak jak pisałem masz kostkę podpietą do czarnego pudełka(silniczka),z którego wysówa sie bolec jak dostanie impuls np.z pilota czy panelu w środku i ten wysówający sie bolec otwiera zamek i klapa soe otwiera,odepnij kostkę i sprawdz co bedzie,bo moze ktos pod kable od drzwi podłączył też kable od klapy i tu tkwi problem.PS-nie jestem pewien ale chyba pod tapicerką jest jeszcze jedna kostka wisząca luzem,moze wystarczy odłaczyc tą która jest podpieta i zamienic z tą która nie jest,spróbuj...jesli bedziesz miał problem ze zdjeciem tapicerki to szukaj na forum bo nie jest to takie hop siup;)jak z resztą wszystko w naszych Bellach;)
-
Chciałem jeszcze jedno dodać a mianowicie dzisiaj zauważyłem, że klapa nie zawsze się otwiera :mad: ale częściej się otwiera niż nie :( jutro sprawdzę te kabelki :rolleyes:
-
do momentu kiedy nie będziemy mieli pewność że instalacja jest prawidłowo podłączona to nic wiecej nie wymyślimy