A nie pierdyknął LPG w dolot? Raczej ku temu bym się skłaniał.
Printable View
A nie pierdyknął LPG w dolot? Raczej ku temu bym się skłaniał.
hej, no niestety osłony nie zdejmę bo są 2 wielgachne śruby a ja nie jestem w domciu. Na jutro mam pana mechaniurka z koparką do holowania:-) no zobaczymy.
co do gazu to sam nie wiem ale odpalalem na benzynie , ale kurcze fakt rozrząd powinienem byl zrobic ale z drugiej strony czemu akurat nagle tak hop siup i padlo akurat to. Najpierw byl glosny huk i tyle.
tak, niestety tak jak mówiłem nie jestem w domciu i nie mam czym odkręcić a paluchem nie idzie. kurcze autko kupiłem 3tys km temu zaczynam być ostro zły. ale tak czy siak jutro sie dowiem mam nadzieję co się stało. Jeśli nie rozrząd to półbiedy mam nadzieję.
Jeżeli auto ma 105tys km i nie był wymieniany rozrząd to nic dziwnego, że strzelił.
no jesli nie był zmieniany to może być pasek. Jak dowiesz się czegoś wiecej to napisz co było przyczyną. Jeśli to pasek to bedzie niemały wydatek, bo zawory na pewno dostały:(
Witajcie,
Byłem u mechanika i świąteczny cud ... to nie rozrząd. Wybuchy były od kolektora. Podobno - a tu proszę o pomoc / radę - na kolektorach plastikowych gazownik powinien założyć antywybuchy, ja nie miałem. Dlatego rozsadziło mi cisnienie kolektor. Kolektor wymienimy i będzie gut.
To masz instalacje II generacji??
wiesz nie wiem której ale kupiłem najnowszą jaka była 4 miechy temu
To podejrzewam, że sekwencja. Tylko w niej ciężko o strzały w dolot. Może za ubogo jest.