-
Tak jest, dlatego wrzuciłem fotkę dla porównania z inną Bellą, sam sobie robiłem, bo nie znalazłem żadnych ciekawych lamp i do tego wszystkie były cholernie drogie i raczej kiepawo by wyglądały, dlatego zainwestowałem w spraik i papier ścierny, dwa piwka i troszkę wolnego czasu. Poszły fotki pozdrawiam
-
Mam identyczne jak w tej aukcji. Sorry że fota niewyrażna. Ale kolor auta też mamy podobny. Alfa jest sprowadzona z Belgii więc modyfikacje robione były tam.
-
Jeżeli chcesz jutro zrobię dokładną fotę i wrzucę tutaj. Zrobie to jutro bo Alfa jest u "doktora" i parę rzeczy trzeba było poprawić a jutro mam ją odebrać. Osobiście powiem że te lampy w takich Alfach o takim kolorze jak my mamy to po prosta bomba. Polecam do tego koloru w innym na pewno nie zda egzaminu bo kontrast będzie zbyt duży;/ ludzie mnie zaczepiają i pytają gdzie kupiłem takie lampy itd. hehe naprawdę miło się robi człowiekowi jak za moją Alfą się odwracają ,a za BMW jadącą 300m przede mną nie:)
-
SCHNNAZZI, jeśli to nie problem to prosiłbym o dokładniejsze zdjęcia lamp na belli albo w temacie albo na maila piter_golf@wp.pl
-
proszę kolegi z Łęcznej
szczeze widzialem jak te lampy świeca i jak migacze migaja = trzoda może i wygląd spoko ale alfa i tak ma słabe światła z tyłu a one jeszcze słabiej świeca niż seria
-
Nie zgadzam się z Tobą kamien. Świecą naprawdę dobrze i widać je z daleka. Może barwa nie jest żywa czerwona bo delikatnie wpada w pomarańcz ale z widocznością nie ma problemu. A tu dokładniejsza fota mojej Belli.
-
SCHNNAZZI popieram!!! Ja w swojej mam przyciemnione, a i tak świecą dobrze.
-
Jak dla mnie jedne z fajniejszych lamp do Alfy :)
http://www.motorsportworld.co.uk/sho...arge/A-210.jpg
I nie psują samochodu, widzę często Alfe czarna na takich lampach i naprawdę wygląda super. Wie ktoś może co to za lampy ;>
-
A to nie jest własna robota? Bo model lampy taki jak mój tylko po prostu przyciemnione są. Ale ja sobie nie wyobrażam białego auta w takiej kolorystyce lampy. Przecież to z daleka po oczach wali kontrast. To samo jak montaż lampy z mojej belli do czarnego auta. Wiem, że o gustach się nie dyskutuje:) to tylko moje zdanie.
-
Wiesz podobno takie lamy wychodziły i robiła je firma IN.PRO ale już nie produkują :| udało mi się znaleźć coś na ten temat. No tak jak mówisz nie do każdego koloru takie lampy pasują :)