Akrat płyta podłogowa to mały problem. 155 to tez Tipo, bravo i pochodne wiec co co chodzi?
Ja sie dziwie dlaczego Fiat przestał rozwijac BUSO, Mogłoby miec teraz MultiAir'a i pewnie dawałoby rade.
Printable View
Akrat płyta podłogowa to mały problem. 155 to tez Tipo, bravo i pochodne wiec co co chodzi?
Ja sie dziwie dlaczego Fiat przestał rozwijac BUSO, Mogłoby miec teraz MultiAir'a i pewnie dawałoby rade.
Tak EKO pieprzenie zniszczyło Busso...ja zatruwam powietrze moim Busso i nie mam żadnych wyrzutów sumienia:)
Aaaa i do tego jeszcze mam w garażu 1,7 16V boxera który też zatruwa Środowisko i co:)? i nic:)
Albo Włosi patrząc na tych wszystkich ekooszołomów i kierunek rozwoju stwierdzili:
"Pier**le, nie robie":D
Głównie chodziło chyba o koszty produkcji bo 3.2 V6 spełniał Euro 4, więc mogli go wrzucić do 159 i Brery.Jeszcze teraz mogliby go sprzedawać.
Zapomniałeś, że ten silnik jest montowany w Nissanach. 350Z, Murano, Questy i inne cuda mają te silniki. Trochę się tego sprzedaje w USA, a tak w ogóle to Nissan produkuje te silniki, a nie Renault. PSA też już nie ma benzynowej V6.