no ja nigdy na automata nie jezdzilem i nigdy nie pojade ;) ale pan niemiec chyba był fanem.... ;)
no ja nigdy na automata nie jezdzilem i nigdy nie pojade ;) ale pan niemiec chyba był fanem.... ;)
Ja tez zakupiłem i umowie się gdzieś na pozna wiosnę ;0
Tylko nie jestem do końca przekonany jeżeli chodzi o polerkę bo auto pod koniec wakacji było malowane (po wypadku) i polerowane ;/ i obawiam ze mogą mi zedrzeć ten lakier ;/
No to chyba ustawi sie u nich kolejka alfaholików bo ja też kupiłem bon.
Chyba że zrobimy u nich piknik z grillem a oni bedą nam autka pucować :-P
jestem za :)
Też zapisany jestem na MAJ akurat po zimie :)
Dodatkowo pamietajcie że oni również lakierują itp i przez ten bon macie na to 25% zniżki jak mi przed chwilą tłumaczono :)
Więc opłaca się, Ja w Styczniu jade na rozpoznanie i ocenią wszystko czy mój przetarty bok jest do lakierowania czy nie i zderzak będą mi robić i ogólnie wszędzie gdzie coś jest nie tak zrobią "wszczyk" lakieru i gdy powiedziałem "blue-Cosmo" to aż tak duże zdziwienie nie było więc spoko :)
Także w Maju będzie jak fabrycznie nowy :D
Do tego przysiedze w pracy i na felgi 17' GTA zarobić z oponami w miesiąc i gicior :D hehehe
tzn juz dzwoniles po zakonczeniu tej oferty na gruponie by sie umowic, tak? jesli tak to tez zadzwonie niedlugo ;) pewnie na kwiecen-maj ;)
tak, dostałem kupon wczoraj to dziś już zadzwoniłem wstępny termin ustalić co i jak :)
o kupon jak narazie i tak nie pytają, powiesz że masz kupon ale o jego dane nie zapytają bo muszą pierw zwrotne kupony dla nich wysłać aby ludzie ich w ch.... nie robili :P no ale wstępnie umówić się możesz a nawet musisz :d
ja mam jedną na 03.01 drugą na 01.03 :D:D
także już w styczniu Wam napiszę jak wyszła pistacja nasza :D:D tylko tam jest rysa do zrobienia więc zobaczymy jak sobie panowie poradzą :)
intryguje mnie też to czyszczenie środka :D a moja wymaga dopieszczenia przy tym jasnym wnętrzu :)