W takim razie moze byc walniety lub zabrudzony sterownik ABS, ESP. Ale i tak zaczalbym od sprobowania skasowania bledu na kompie, byc moze to rozwiaze sprawe.
Printable View
W takim razie moze byc walniety lub zabrudzony sterownik ABS, ESP. Ale i tak zaczalbym od sprobowania skasowania bledu na kompie, byc moze to rozwiaze sprawe.
Dzięki Songoku za porady w czwartek będę wiedział bo wjadę na kompa oby wystarczyło pokasować błędy bo cen tych czujników nawet nie chce znać! w czwartek napisze co było przyczyną
Siema nie pojechałem w końcu do mechanika bo błędy same zniknęły :/ także nie wiem co było przyczyną. Pozdro Wesołych Świąt
miałem kiedys cos podobnego tylko pod gorke bylo ciezko wjechac kola sie slizgaly z tylu mnie pchali i tez wywalil blad to tylko dlatego tak robi bo ma czujnik w karzdym kole i jak sa duze roznice to glupieje poprostu i mowi ''pier...nie jade''
napisz jeszcze: czy kierownica przy jeździe na wprost "nie ucieka" przypadkiem o kilka stopni w którąś stronę - to również jest bardzo ważne przy działaniu tych systemów.