Tak tak sprawdz najpierw czy jest prąd wtedy będziesz wiedział co i jak :) Ja mam Dsp wic nie mam tego problemu :) jak coś to daj cynka to Ci podeśle ten głośnik..
Printable View
Tak tak sprawdz najpierw czy jest prąd wtedy będziesz wiedział co i jak :) Ja mam Dsp wic nie mam tego problemu :) jak coś to daj cynka to Ci podeśle ten głośnik..
te kostki o których myślałem są z prawej strony a rzeczywiście dsp powinien być nad czytnikiem navi. A może ktoś wie do czego tyle wolnych kostek jest po prawej stronie w bagażniku za tą klapką?
Nie jestem pewien ale coś kiedyś słyszałem że po lifcie procesor od DSP jest właśnie po prawej stronie (ale to tylko plotka).
zulek1986 sprawdzałeś czy zapamiętuje Ci radio ustawienia Loudness?? Wczoraj zostawiłem radio z podbitymi basami i sopranami (oczywiscie wyłaczone)i dzis rano znowu wszystko na zero. Generalnie nie gubi pamieci od razu , wiec pewnie po jakimś dłuższym postoju traci pamięc. co ciekawe FADER zapamietuje i po całej nocy, stacje radiowe tez pamięta, ale tylko w pamieci FM-A i FM-B na FM-AS. jak przełącze to widać nazwy stacji, ale po wciśnieciu przcisku 1,2 itd tylko szum i pozycja 87,5 czyli startowa. O ile dobrze pamiętam to brak pamieci wystąpił po tym jak odłaczałem akumulator na jakies 30 min. wczesniej było raczej ok. Może jest jakiś bezpiecznik albo cos innego co nie trzyma pamięci?? Troche to uciążliwe ale jak to poważniejsza usterka to dam sobie spokój :(
Tak dzisiaj rano sprawdzałem i u mnie działa pamięć normalnie.. czyli jak mam zaznaczony loudness to jest on aktywny, tak samo z basami i wysokimi tonami oraz z pamięcią stacji radiowych.. Kurcze nie mam pojęcia czy jest jakiś dodatkowy bezpiecznik od pamięci.. napewno jest jeden ale gdyby on sie spalił to raczej ICS by sie nie uruchomił :/ Pod względem technicznym warto z kolegą Szerszeniem porozmawiać on troche rozbierał ICS-ów i może bedzie wiedział co i jak:)
No jak by kolega Szerszeń coś poradził bym był wdzięczny...:)
Kolego tu masz linka do obiecanych zdjęć DSP w wersji po FL. Sorki,że nie wcześniej ale przed nowym rokiem miałem mały kocioł!!
http://mahony2008.fotosik.pl/albumy/807544.html