od 2001 roku jest w Kraju i jest on już 4 właściciel , czyli musi być mocno obityCytat:
Napisał Lesio
dla syna to jest pierwsze auto , raczej musi się wprawić zanim usiądzie za czym mocniejszym :DCytat:
Napisał Alfista
Printable View
od 2001 roku jest w Kraju i jest on już 4 właściciel , czyli musi być mocno obityCytat:
Napisał Lesio
dla syna to jest pierwsze auto , raczej musi się wprawić zanim usiądzie za czym mocniejszym :DCytat:
Napisał Alfista
Napisał Lesio
Ja wiem czy mocno obity, nie wiadomo co gosc chcial osiagnac tym malowaniem. Czy tylko kosmetyka czy chcial co ukryc.
Generalnie sprawdź wszytsko to co w każdym aucie sie sprawdza.
Z takich usterek standardowych to moze byc wypadająca szyba po stronie kierowcy, nie wszytskie biegi dmuchawy chodzą. Jeśli chodzi o silnik to pewnie wiesz na co zwrócić uwage, gdyż czytasz forum od dłuższego czasu.
Tak jak kolega piszę obadaj dobrze przód. Auto sprawia wrażenie kombinowanego.Cytat:
Napisał Numis
Zderzak przedni jest po FL. Teoretycznie można założyć, że komuś się taki bardziej podobał i sobie zmienił. Ale pojawia się pytanie dlaczego nie zmienił przy okazji atrapy. Oszczędzał :?: :roll:
Co do spraw silnikowych to mistrza nie ma co uczyć, ale tak jak koledzy sugerowałbym conajmniej 1.6 choćby ze względu na koszt kilku drobiazgów np. przepływomierz, które w przypadku 1.4 są sporo droższe.
No i auto kupione ale inne :lol:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3964841
To teraz chyba zmiana nicka? :D
To niby auto jest dla syna :lol:
o ta całkiem fajna tylko szkoda ze 1,4 :mrgreen:
Ja tym cudakiem jeżdzic nie będę :DDDCytat:
Napisał Alfista
Jako pasażer to chyba Cię synio przewiezie :mrgreen: