A mnie irytuje nie auto ale fakt że już go nie produkują .
Printable View
A mnie irytuje nie auto ale fakt że już go nie produkują .
A mnie denerwuje drastyczny spadek ceny szczegolnie tak pieknej limuzyny jaka jest 166.
Dla wielu burakow taki spadek wartosci to sygnal ze jest to jeden wielki sztrucel i go nie kupuja a druga grupa burakow kupuje je i zajezdza na maxa sprzedajac pozniej jako niesamowite sztrucle ktorych juz nie przywroci sie za chiny do stanu uzywalnosci :twisted: :twisted:
zgadzam sie z kazda opinia....
a jesli chodzi o wozenie towaru to mam na mysli wózek dzieciecy :roll:
a mnie wkurza ze jej nie mam :mrgreen:
a ja jakoś nie mogę się przyzwyczaić do zielonego podświetlenia deski - zwłaszcza w dzień - nic nie widać
a to przepraszam najmocniej kolege :-)Cytat:
Piotr34
macie racje niewiem czemu takiej klasy limuzyna tak gwaltownie traci na wartosci...
mam AR 166 2.5 i BMW 520 z 2002r i szczerze mowiac komfort jazdy alfa jest nie porownywalnie lepszy niz w bmw.. ale widocznie stareotypy o alfie nadal panuja...
Zbyt błyszcząca konsola sprawia że w słoneczny dzień obija się od niej światło i na szybie czołowej powstaje refleks świetlny bardzo pogarszający widoczność i męczący oczy w dłuższej jeździe. Najlepsza rada na to to nie wycierać kurzu. Projektanta za jaja przewiesic na galezi w Arese
Zajebistym wozkiem do takiego auta jest QUINNY BUZZ, jest drogi ale w kolorze czerwonym pasuje do Alfy jak znalazl... :D :DCytat:
Napisał Piotr34
Polecam kazdemu mlodemu tatusiowi Alfisti:
http://www.buzz.quinny.com
Radze zmyc połyskliwy kokpit spray u mnie nie ma takiego efektu deseczka jest piekna=matowa,nie jakies blyszczace cudo pasujace raczej do golfa niz tej klasy auta,dzieki stosowaniu dobrej jakosci sprayow do pielegnacji kokpitu oczywiscie matowych pozbedziesz sie problemu-no chyba ze Twoja deska pokryta jest czyms jeszczeCytat:
Napisał klimekkk
Nie ma żeadnej warstwy połyskliwego Plaka itp. bo wnetrze czyszcze tylko wilgotna sciereczka a nie zadnymi smierdzielami. Moze nie kazdemu to przeszkadza -wiele samochodow widze z jakims papierami na podszybiu - a te odbijaja sie w szybie okropnie - moze jestem przewrazliwiony ale to mi przeszkadza!