sportwagon , sportwagen , wariant, caravan , touring ... - jak zwał tak zwał .
Ważne , że kombi .;)
Printable View
sportwagon , sportwagen , wariant, caravan , touring ... - jak zwał tak zwał .
Ważne , że kombi .;)
andrzejm36 do czarnulki to tylko banan lub coś jasnego, poczekaj, poszukaj, za 4stówki nie raz widziałem.
Powodzenia życzę, nic na szybko a znajdziesz bez problemu.
Nie no Panowie po prostu przypomniało mi się jak ktoś kiedyś na forum nazwał tak Bellę i został totalnie zjechany, ale mi w żadnym wypadku nie o to chodziło, jeśli kogoś uraziłęm przepraszam, a co do foteli, to cena powala!!! JA za swoje dałem 450 zł, a Twoje cena jest naprawdę dobra. Postaraj sięznaleźć kogoś kto podjął by sięzamontowania i ewentualnej przeróbki tylnej kanapy, albo bierz te fotele i sprzedaj z zyskiem, a pieniądze przeznacz na wersję dla wagona.
Tomku..spoko,nikt nie poczuł się urażony :).Fotele już ktoś kupił..pewnie z forum :).Ja i tak poluje na bananowe w dobrej cenie.
Panowie a teraz ja mam pytanie. Odnośnie skóry jak wygląda montaż od sw do sedana? Będą komplikacje?
No no tyle to wiem ale czy będą pasować na śruby tzn. tylna kanapa czy nie będę miał z nią żadnych problemów aby zamontować?
Nie zamontujesz tylnej kanapy z sedana do SW i na odwrót. A jeśli to zrobisz to będzie to wyglądało jak pół d... za krzaka.Przede wszystkim w sedanie oparcie jest w całości. W SW oparcie składa się ze środkowej części, którą rozkładasz i dodatkowo 2 boczków, które są nieruchome.
Ogólnie rzecz biorąc to otwory na narty były i w sedanie jak i w sw. Z tym względem iż. kanapa w sw jest jakby szersza, cieżejsza i nie ma tych mocowań do "nadwozia" jakie posiada sedan. Jeżeli ktoś posiada obie to niech je sobie porówna i wklei fotki dla potomnych.