156 ma mniejszy bagażnik niż 155??Cytat:
Napisał tomkap
Printable View
156 ma mniejszy bagażnik niż 155??Cytat:
Napisał tomkap
156 ma mniejszy bagażnik od 155. Ja w ten sposób koła dojazdowego u siebie przezt to nie wsadzę.Cytat:
Napisał alces1
Wyrzuciłem :DCytat:
Napisał cysio
Zapas trzymam w garażu... Mam ubezpieczenie assistance i w razie czego oni mnie holują ;)
Póki co we Włoskich autach (Tempra 100kkm i Alfa 40kkm) tylko raz złapałem kapcia - Temprą jak jechałem po ostrych kamieniach na plażę...
Apropo tego sprayu.. Jesli zlapiecie kapcia "wpuszczacie" go do opony przez wentyl i co dalej....? On wam opony nie napompuje.. Trzeba zlapac za pompke i zrobic to samemu, ale wezcie pod uwage fakt ze opony bezdetkowe potrzebuja duzego cisnienia na poczatku zeby rozepchac opone w feldze..
ja zwyczajnie wożę w bagażniku, z tym że
-po pierwsze przywiązuję oponę do tego uchwytu w rogu, żeby nie fruwała po bagażniku
-po drugie za oponą w kącie mieści się gaśnica, a pomiędzy elementami zestawu lewarka można spokojnie upchnąć apteczkę
da się przeżyć
a cp dp tego spreju to on takze pompuje - reakcja chemiczna jaka zachodzi w oponie wywoluje rozprezanie sie gazu - czyli pompowanie. czyli spray nam takze napompuje opone. pozdrawiam