-
No, grupa nie byla mala, 20 osob... aut malo :P
Ogolnie jak na dosc znaczne przedsiewziecie to bylo ok. Czasami na lokalnych jest mniej ludzi.
Mi tam sie podobalo. Co niektorym bardziej do gustu przypadly zabawki niz muzeum :) nawet tym wiekszym.
EDIT: Hehe, tez Cie nie poznalem Kubas ;)
-
Mi się córa rozchorowała i sobie odpuściłem.W muzeum fajnie,jest co oglądać?
-
Niestety zgniłem w pracy...fajnie że sie spotkaliście... :)
-
panowie i panie.a moze by tak wydrukowac jakies male ulotki w miare mozliwosci kazdy sam albo poprosic znajomego i takie ulotki ze strona alfaholikow wkladac kazdej alfie pod wycieraczke.bo po szczecinie jezdzi duzo alf a niekazdy wie ze sa takie strony jak alfaholicy czy alfaclub.zawsze to cos.co o tym myslicie?potrzebny bylby jakis jeden szablon ulotki wklejony na strone,ktory kazdy moglby sobie pobrac i wydrukowac.
-
szkoda...
a może lepiej następnym razem wkleic info na jakims starym topicu o spotach lub wysłać info na prw, bo nie każdy może co chwile sprawdzac nowo zakładanych tematów na forum a np. na takim spociku chętnie by się pojawił :)
-
Co do ulotek to spory czas temu temat był już przerabiany, w raz z chłopakami rozdawaliśmy ulotki, ale za duzego wzięcia nie było... ;)
-
Proponuję reklamę w telewizji tuż przed lub po wiadomościach kiedy jest największa oglądalność;)