Dlaczego to jest w dziale 156 ??
Printable View
Dlaczego to jest w dziale 156 ??
Chciałem Kolego w ogólnym ale moderator powiedział żebym tutaj wrzucił..... zresztą proszę o wykasowanie tego tematu. nie warto sobie z gęby cholewy robić.....
Daj to w Zloty/Imprezy/Spotkania bo tutaj raczej chętnych nie znajdziesz.
drogo ja smigam na chorwacje samo poludnie poplywac na windsurfingu decha na dach alfy :D 4 osoby w srodku i jezdzimy w ok 20 osob co roku wychodzi na 12 dni ok 750 zl od osoby z wyzywieniem i dojazdem mieszkamy na polu namiotowym ale dla mlodych ludzi fajna sprawa co wieczor popijawy imprezy a za dnia decha i wolnosc + nurkowanie :D
Marceell, wycieczka fajna tylko wydaje się, że drogo to wyszło. Może spora część z tych 5 tyś to benzyna do Twojego tsa?
Dla przykładu powiem, że w zeszłym roku za wakacje w Egipcie zapłaciłem 3200/os. 14 noclegów w hotelu 5* z opcją all Inclusive. W hotelu kilka basenów w tym jeden całkiem spory z morską wodą, bary na plaży, przy i w basenach ;) dodatkowy koszt jaki musiałem ponieść to dojazd do Poznania. Parking strzeżony pod lotniskiem dla alfinki gratis od biura w którym już wielokronie wykupowałem wyjazdy.
Mój hotel Hilton Waterfalls w Sharm - polecam.
Po urlopach spędzonych w Tunezji x1 i Egipcie x3 mam ochotę na coś innego. Żona też dała się przekonać i nie chodzi o to, że tam było źle bo było super ale najwyższa pora zobaczyć coś innego. Wszystko wskazuje na to, że najbliższy urlop spędzę w Chorwacji, a wstępnie wybrałem wyspę Pag.
Jeżeli ktoś z was był w tym rejonie to może coś doradzi w sprawie kwater itd.?
Co do Twojego postu, napisz może coś więcej o regionie w którym byłeś. Jakie atrakcje są w okolicy dla zwiedzających czy tez imprezujących.
Gdzie i za ile wykupiłeś apartament, może jakiś adresik internetowy masz? Bo bardzo ładna ta miejscówka i może kiedyś się tam wybierzemy czy też kogoś z forum to zainteresuje.
W sumie można by założyć wątek - poradnik poświęcony tematyce urlopowej. Co Wy na to?
Kolego wydałem 5 tysi. w cenie paliwo, żarełko na miejscu, alkohol, pamiątki itd...lokal dla 2 dorosłych plus dziecko, dziecko za 50%. za paliwko dałem 1300, dwa noclegi po drodze po 40€, winiety. to nie wiem czy tak drogo :) tym bardziej że raczej się z niczym nie ograniczaliśmy. w tym roku planujemy Varne. chyba...
a gdzie wykpiłeś ten apatament?
nesebar, w polskim biurze millenium travel. 100% zadowolenia
www.apartament24.eu
Poszukałem, poczytałem i przyznaję Ci rację, jak dobrze przyjrzeć ceny nie są wysokie. 14 dni za 2650 dla dwóch osób od początku lipca. Jak dla mnie do przyjęcia ;)
Doczytałe się też na stronie, że to nie jest polska firma a jedynie polskie przedstawicielstwo firmy z UK. Taki mały szczegół.
Bułgaria z takim noclegiem wydaje się ciekawą propozycją i może ktoś się skusi ja, jak już wspominałem w planach na ten rok mam Chorwację.
Będzie to moja pierwsza taka wycieczka alfiną i już się nie mogę doczekać lata ;)
Pozdrawiam i powodzenia w kompletowaniu ekipy.