Nie bawcie sie w regeneracje- naprawiałem ich juz kilkadziesiat i zawsze zywotnosc regenerowanego jest krótsza ok 3 razy niz nowego. ja sie bawie bo mam czesci ale polecam nowe.
Printable View
Nie bawcie sie w regeneracje- naprawiałem ich juz kilkadziesiat i zawsze zywotnosc regenerowanego jest krótsza ok 3 razy niz nowego. ja sie bawie bo mam czesci ale polecam nowe.
ale gdzie nowy dostać... :(
szukam ....-jak znajde to Ci napisze
---------- Post dodany o godzinie 21:28 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:25 ----------
SD7H15 senden r 134
ZNALAZŁEM.... :crazy_pilot:
U mnie bez koła pasowego jak dla forumowiczów 1000zł netto
Z kołem w Warszawie 1600zł netto ale maja tylko 1 sztukę, którą zamówiłem bo musze mieć z kołem więc nawet nie podaje kontaktu, ale jak ktos potrzebował by bez koła to zapraszam na PW:) W czwartek mam mieć:)
ZACZYNAM... Od góry ten licznik się niczym nie trzyma ? Bo z tego co piszesz to śruby są tylko na dole. Naklejki? Jakiej nakleji? Listwa z napisami - masz na myśli tą na której opisane są przyciski od przebiegu itp?
Jeśli o gałke chodzi to mam na myśli tylko ten element co trzymasz w ręce, samą gałeczkę, ona jest ponoć do ściągnięcie z drążka więc później wydaje mi się, że można podłożyć jakąś inną gałkę ?
Jutro będe buszował:) tak przy okazji jeszcze jedno, jak już rozbieram to wszystko;)
Jak wymontować panel klimy, kompletny bo chcę zajrzeć jeszcze do tego wyświetlacza i jak wymontować klapkę zasłaniającą radio, chyba spadła z niej sprężyna bo otwiera się i zamyka ale "nie słucha się mojej ręki" - tak już było jak auto kupiłem ale warto do tego zajrzeć.
Co do panelu to wiem tyle, ściągam prawą listwę, odkręcam lewą, i są śruby ale trzyma się jeszcze w lewym górnym rogu, po Twojej odpowiedzi jak rozkręcić licznik, domyślam się że będzie kolejna śruba pod licznikiem ? Ale to chyba by był jakiś uposledzony pomysł.
Nie ma tam śruby (nauczyłem się)... :D Trzyma tylko troszke ten plastik... Zdejmiesz zegary i wyjmujesz panel do siebie. Pod spodem masz 2 złącza elektryczne.
Co do sprężynki to jeszcze się do niej nie miałem okazji dobrać więc nie pomogę raczej :P Ale spodziewam się że nie będzie to jakiś problem bo po zdjęciu panelu masz wszystko jak na dłoni :)