a niby poco mialbym to czyscic?przeciez klej naloze docisne i nic nie widac
Printable View
a niby poco mialbym to czyscic?przeciez klej naloze docisne i nic nie widac
to poczekaj jak się zacznie odklejać np. po tym jak AR zawiśnie na podnośniku.
taśma o której wcześniej wspominałam to:
http://allegro.pl/3m-12mm20m-tasma-d...366719512.html
pozdrawiam
Jak się dobrze odtłuści itp, da klej do szyb przyciśnie i niech sobie postoi 3 godziny to się nic nie odklei ;)
Klej do szyb moim zdaniem najlepszy do takiej zabawy, nie mówie że taśma od ANN jest zła, ale napewno wydatek... znacznie większy a efekt będzie ten sam.
No i klejem do szyb mniej zabawy
Jeśli taśm to tylko taką jak kolega ANN poleca.Te tanie to chłam jakich mało już to przerabiałem.
No wlasnie te podnosniki i ci fachowcy,ok,dziekuje sprubuje z klejem,dodam ze odklejona jest w paru miejscach na niedlugich odcinkach a do uzycia tasmy to chyba bez demontazu calosci to kiepsko
taśma 3m dobra - ale lepiej wkleić na klej do szyb samochodowych super wytrzymałość i dobrze uszczelnia co jest wazne aby rudy nie wychodził- najpierw umyć porządnie dobrze odłuścić lub ewentualne małe ogniska korozji usunąc wtey nakładać klej i przyklejać próg
Ja nie polecam kleju do szyb ponieważ u mnie w porzednią zimę progi odkleiły się. Na wiosnę kupiłem taśmę 3M i teraz po ostatnich temperaturach progi nadal idealnie się trzymają. Dodam również, że warto zainwestować w orginalne spinki do progów nie są tanie, ale idealnie trzymają próg jeśli oczywiście są zaczepy.
Ja tez nie polecam kleju do szyb bo jezeli tak jak w moim wypadku bedziecie kiedys chciali wymienic listwe bo np. sie polamie (tak bylo u mnie) to usuniecie potem resztek tego kleju z progu to zgroza,tego sie nie da usunac!Polecam tak jak koledzy wczesniej tylko tasme 3M!