napisz mi nr rej na priv to może go namierzę.
Printable View
napisz mi nr rej na priv to może go namierzę.
Pytaj stróża lub konserwatora osiedlowego.
wspomniałem na poczatku że Alfa stoi ponad rok w jedym miejscu i to widać - urwane lusterko pełno gałązek itp itd więc wątpie żeby właściciel w ogóle zaglądał nawet raz na jakiś czas do niej.
Mario - pojade jutro spisze numer i Ci podesle ;)
jak nie to moze znajomy znajomego pracuje w CBA :D
a jak nie to może straż miejska - powiem że to ja urwałem lusterko i że chce zapłacić :) ale nie wiem czy można tak rozdawać dane osobiste :/
---------- Post dodany o godzinie 19:21 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:19 ----------
a kto to jest stróż / konserwator -co on może zrobić?
i gdzie takiego jegomościa szukać ??
Czy ta alfa 155 nie stoi przypadkiem w okolicach szpitala Jurasza? Bo jeśli tak to z pewnością stoi tam dłużej niż rok...
to o moich bąkach też wie ?:) :P
to gdzie takiego wszechwiedzącego znajde ?:)
hehe za 500zł całą Alfe od niego chce wziąść a nie lusterko za 100 :P
nie, ona stoi koło MORSKIEJ - zaraz przy pętli autobusowej.
A ta o której Ty mówisz to gdzie dokładnie ?
jak 155 i tez już tak długo stoi to możliwe że ta flak w każdej oponie urwane lusterko - była w BDB stanie jak ktoś ją tam zaparkował ale czas robi swoje zczególnie że stoi pod wysokimi drzewami.... nawet nie widziałem czy ma klimatronik czy nie.
Ogólnie temat porzuconych samochodów jest B. Ciekawy. w każdym mieście są parkingi na które ściągają takie samochody - czasami bardzo ciekawe egzemplarze o których ktoś zapomniał - tylko dalej z nimi nic sie nie dzieje chyba - raz chciałem zagadać z stróżem takiego parkingu bo też wylądowała tam jakaś Alfa to wręcz mnie "wyp***dolił na zbity pysk" słowa nie chciał zamienić... nie wiem czy jest jakaś możliwość przejęcia takiego samochodu ? :/