-
Chyba mało zrozumiale piszę ......., inaczej zapytam jaki reduktor założyć zamiast europegas 150kW?????????? Taki żeby mi to obsłużył z zapasem, KME silver??? gold??? tylko że tak jak patrzę on jest na miedź 6 a chciałem zmienić na 8. Ma być trwałe. Mam dość pie... się z tym dziadostwem co sparciało po 16tyś km. Zestaw naprawczy kosztuje 120zł z przesyłką wolę kupić nowy reduktor, tylko nie zlejcie mnie po raz kolejny, byłbym naprawdę wdzięczny za odpowiedź bo chce mieć świety spokój. Pozdrawiam
-
Silver odpada, wymięka przy 160-170KM max. Golda możesz śmiało pchać, użyjesz oba wyjścia z niego fazy lotnej, dobry filtr 2x2 i spadki ciśnienia będą nie mierzalne.
-
Coś jeszcze możesz polecić żeby kochanka była zadowolona???? Ma być trwałe i dobre i w rozsądnej cenie :D:D
A coś takiego jak to jest z tymi tłoczkowymi??
http://allegro.pl/r20-parownik-reduk...512090921.html
-
Wpadłem na genialny pomysł modyfikacji forum, Nobla nie dostanę ale pomysł ciekawy, nie ma sensu banować człowieka skoro można po prostu nie odpisywać, efekt lepszy bo nie pytajcie jak człowiek się wku..... kiedy zależy mu na czasie i chciałby się z problemem już uporać. pozdrawiam