jutro je oglądam;)
Printable View
jutro je oglądam;)
amigas o ktorej oglądasz?:D
Syf w "obejściu" nie wróży fajerwerków, ale gdybym miał warunki, to bym ją kupił...
tez jutro mam miec wiecej fotek od sprzedajacego ale wiadomo lepsze konkretne info alfoholika :>
Troche mnie zastanawia-że gosc (wnioskuje) zna sie na 164 i sprzedaje autko warte 30000k za 8 zebyt tylko poszło. Moim zdanie wiecej jest tam mankamentów i sie gosc poddał- woli sprzedac niz z tym walczyc, (moge sie mylic), miec wolne 20000zł i mozna z niej zrobic cudny egzemplaz.
byles?
ciekawe czy te amorki regulowane sa jeszcze dostepne na rynku.... a jak nie, czy można je np. zregenerować.
Można zapewne robic jakąś rzeźbe i wstawić normalesy, ale ..... to juz nie bedzie to ;-)
trzeba było kupić na niemieckim ebayu taką 164 QV4 i się za przeproszeniem nie pierdo*** , za 8 tysięcy plus opłaty mamy z tego co widać na zdjęciu piękną w pełni sprawną sztukę, a na niemieckich autostradach na pewno ten napęd nie był mocno ekploatowany, no chyba że ktoś robił sobie nią rajdy po lasach ;d
http://cgi.ebay.de/Alfa-Romeo-164-QV...item43a4407d28
tylko to jest aukcja i 31 bidów do tej pory ;P nie wiem czy kupisz za 2k EUR :-))