-
Dyskutujecie tu o full opcjach w 166, a ja w 147 też mam wiszącą wtyczkę pod siedzeniem, które nie jest sterowane elektrycznie, nie jest podgrzewane, ani nawet nie jest skórzane:P
Nie mam pojęcia do czego ona jest, ale jak ktoś wymyśli, to odkryje kolejną zagadkę włoskiego producenta:D
-
a może to jest katapulta jak w Astonach Jamesa Bonda...;]
-
A tak przy okazji wtyczek i sterownikow. Chcialbym przelozyc do siebie boczek z pamiecia foteli. Mam elektrycznie strowane ale bez pamieci. Teraz pytanie. Czy wystarczy dodac te przyciski a centralka i kable sa te same? Pamiec jak mniemam tez dotyczy lusterek czyli takowe polaczenie musi byc z lusterkami albo centralka. Nie widzialem centralek do foteli z i bez pamieci. Wszystkie chyba sa takie same. Kable licze ze tez. Mam nadzieje ze da sie dolozyc przyciski, wpiac kable i po sprawie. Sprawdze dzisiaj po pracy czy mam wolne jakies gniazda. Moze ktos wrzucic foto tego sterownika z obsadzeniem kablowym? Jak jest przcisk pamieci wpiety?
-
Pamięci lusterek nie ma,tylko pamieć ustawienia fotela!
-
A to nie wiedzialem... myslalem ze jak jest pamiec to od razu z lusterkami (jak w innych autach). To w takim razie powinno byc latwiej. A gdzie wpina sie przewody z przyciskow? Wystarczy same przyciski przelozyc?
-
Wszystkie opcje ustawień działały cały czas, podparcie lędźwiowe sterowane elektrycznie również.
-
2 załącznik(i)
Załącznik 35016Załącznik 35017
Ktokolwiek widział ktokolwiek wie co to za wtyczka z tyłu za ICS-em ?