to zlacze nie powinno byc zwarte... zrób fotke co masz przy lewej lampie przedniej (czyli po stronie kierowcy) i podeslij na mojego maila.
zaznacze i odesle ktore to :)
michalepwa@gmail.com
Printable View
to zlacze nie powinno byc zwarte... zrób fotke co masz przy lewej lampie przedniej (czyli po stronie kierowcy) i podeslij na mojego maila.
zaznacze i odesle ktore to :)
michalepwa@gmail.com
złacze sbs jest tam gdzie bezpieczniki poszukajdobrze 3 pinowe.. aaaa 20tb heh teraz mnie zagiałes , nie pamietam- ale komp obok tynelu za radiaem od strony pasazera a poduszki na prawym nadkolu pod schowkiem- .
komp to wiem gdzie :P musiałem czyscić i wgrywac soft od nowa ;P
poduchy na razie nie ruszałem, choć po zmianie aku w zeszłym roku zapaliła się kontrolka air-baga i nie zgasła... nie wiem czy to mozna wykasowac jakoś.
uuu nie mowiles ze nic nei dalo:( ale pasowal? bez problemu byl identyczny?
a moze bys przeszedl z pompa na system ate zamiast bosch-bendix? do tego sa przynajmniej nowe pompy:/
Pasować pasował ale ASO nie podjeło się naprawy bo nie chcą brać na siebie odpowiedzialności, mogą tylko wymienić na nową:( Jak odbiorę po wymianie sprężarki klimy to będe kombinował u zwykłego speca, może coś zrobi.
System Ate? A co to, jak to się je? Co bym musiał zmienić, jak i za ile? Może się skusze ?
kolega ma rozebrane 164 turbo. tel 693407414
wiec tak.... kupno używki jest bardzo problemowe. Oglądałem sporo sztuk ale wszystkie nosiły ślady daleko posunietej korozji... strach kupowac :(
po kilkunastu telefonach udało mi się jednak znaleźć w jednej firmie z czesciami Fiata/Lancii na Śląsku leżak magazynowy, funkiel nówka Boscha. Koszt: 200 zł z wysyłką. Używki chodza po mniej więcej 100, wiec tragedii nie ma, a spokój będzie już chyba do końca ;-)
była jedna sztuka, ja wziąłem :-)