Tydzień nie odpalane i Ty mu na zimnym silniku odrazu gaz w podłoge? Teraz to Ty poważnie się zastanów nad kupnem tego egzemplarza :D
Printable View
no to se chłopie narobiłes , przeczytałem pierwszego posta i wiedziałem, ze sie zacznie, tu takich rzeczy sie nie wybacza ;)
Kupuj - to normalne
Cześć
No i kupiłem
Furka niczego sobie grafitowa kombi, 2004 2.4jtdm. Jeszcze w trasę nie jechałem bo się rejestruje ale naprawdę wydaje mi się że w porównaniu z galantem 2,5v6 jaki miałem wcześniej to jest skok milowy zwłaszcza jak chodzi o wnętrze i wyposażenie. Jak na spokojnie się pali to nie puszcza kolorowych dymków raczej zobaczymy jak to w trasie będzie. Olej zmienię chyba na Selenia WR5w40 bo taki był dotychczas i zobaczymy co się będzie działo. Mam nadzieję że długo będzie dobrze służyła.
http://lh6.ggpht.com/_8djO1m85x2U/TT...fOYMP7E/02.jpg
Pozdrawiam i dzięki za rady.
Piotr
Spokojnie to nie jest fiat żeby po jednym depnięciu w podłogę się popsuł :D
heheh po jednym nie, ale jak masz nawyki z benzyny to uważaj... Mam kumpla z BMW 328i... pałuje auto. Nim dobrze odpali już rwie kapcia ;)
Szybko się uczę co prawda zawsze na benzynie od małego zasuwałem. No ale raz się żyje i trzeba diesla spróbować (oczywiście nie klekocika 90KM z całym szacunkiem do użytkowników). Myślę że bella trafiła w dobre ręce.
Pozdr.
Piotr