A jest szansa ze bedzie ktos z kompem i kablem i w gescie spolecznym podepnie mnie? :)
Druga sprawa.. moze pod lidlem 30 minut wczesniej ktos sie chce pojawic ? ;)
Printable View
A jest szansa ze bedzie ktos z kompem i kablem i w gescie spolecznym podepnie mnie? :)
Druga sprawa.. moze pod lidlem 30 minut wczesniej ktos sie chce pojawic ? ;)
Michał ma mieć, o żesz ku...wa mać Dakoolk'a nie będzie (a jak jego, to i mojego nożyka, a żona powiedziała, że jak go tym razem nie przywiozę, to mnie więcej na spota nie puści...), więc awaryjnie może ktoś zabrać lapka z FES albo Alfadiagiem, no chyba, że Michał bardzo się postara i weźmie...
---------- Post dodany o godzinie 19:43 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:39 ----------
BTW Michał czy Twoja 'rodzinna stajnia' siępowiększyłą czy tylko mi się wydawało, że ostatnimi czasy w sygnaturze miałeś listę do 3...?
Kurcze, sorry, ale naprawdę nie mogę odmówić na to drugie zaproszenie - totalna kolizja interesów :(
Chyba, że Radek by jechał to mógłbym podjechać przed południem i jemu dać?
A jak nie to w poniedziałek są 2 opcje:
1. Wyślę Ci nożyk pocztą.
2. Przeleję Ci kaskę za nożyk (tyle ile napiszesz)...
Chyba, że ktoś jeszcze będzie jutro w Pruszkowie/albo bliższych okolicach, przed 18... albo jak by miało nie być Radka, to może Michałowi mógłbym jakoś podrzucić...
Nie no, nożyk jeszcz jakoś przeboleję, będzie okazja spotkaćsię jescze kolejny raz ;-), heh i zawsze mogę pojechać na noc do kogoś innego... Kurcze bardziej zależało nam na Twojej osobie również pod względem kompa, bo Michał coś wspominał, że nie wie czy będzie mógł wziąć swojego lapka, a Ty masz FES'a, no ale może sobie jakoś poradzimy. Cóż więc miłej zabawy "zdradusie hihi ;-)"
---------- Post dodany o godzinie 10:05 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:02 ----------
Moja żona przeczytała Twojego posta i stwierdziła, że ciężo będzie przelać taką gotówkę:D i woli poczekać niż Skrabowy ma jej się dobrać później do rozliczenia:girl_wacko:
No to dzięki za "odpuszczenie nożyka", bo mam tyle roboty, że nie wiem, jakbym się wyrwał nawet go Michałowi zawieźć (jakby się dało oczywiście) - ale jak by trzeba było, to bym jakoś obskoczył. Zresztą piszesz, że Michała też może nie, być, atak mi wyrzucał od zdrajców ;) hehe, dlatego siedzi cicho teraz :P
Sorry naprawdę, ale naprawdę nie mogłem, urodziny sąsiada raz w roku, a mimo, że mieszkają obok (bliżej niż do Arkadii ;P), to ostatnim razem widzieliśmy się z nimi pół roku temu :(
Tak, że do zobaczenia innym razem!
W rodzinie jest już pare miesięcy 5x AR :D Ale nie chciało mi się tego zmieniać.. ;)
Co dodalszych info wezmę tylko kabelek + przejsciowke 3-pin.
Grzybek ma kompa z XP... Ja mam 7 :mad: i korzystam z kompa ojca... On zaś nie przesiadł się jeszcze na nowy komputer (nie przerzucił wszystkich plików) ;)
Btw. Jak brat wytrzeźwieje do wieczora to powinny być jeszcze 2 samochody pod lidlem.
No i na jeszcze jedną osobę liczę ;)
Tak na szybko - bierz swojego kompa - FES na 7-ce działą super ! :) Ta nowa wersja 2.5, co jest w wątku "Nowy program JTD...", czy jakoś tak działa już bez zwiech i rozłączania i można sie łączyć z bodycompem, drzwimi, maską (Oczywiście w wybranych modelach" :)) Dużo nie testowałem, ale jest masa nowych parametrow :)
Ale nam się pogoda zrobiła na spocik, bynajmniej nie będziemy marznąć w Arkadii. No i moja bella tak czysta jak dzisiaj to chyba ostatni raz była gdzieś w okolicach września, skorzystałem z okazji i zrobiłem jej kąpiel :)
Ja może też,
bo akurat na zakupy idę. :)
Oj, zobaczymy może ktoś weźmie lapka, to się podepniemy, a w razie co władujemy się wszyscy do Konrada na impreze ;-)