A ile taka przyjemność kosztuje?
Printable View
A ile taka przyjemność kosztuje?
Do 1000 zł.
Chlopaki a jesli chodzi o srodek po lifcie to na tych pokretlach sa 2 temperatury.czy ustawia sie temperature dla przodu i tylu inna? klima 2 strefowa?
http://img341.imageshack.us/img341/5...fciefv9.th.jpg
a mi sie ten nowy srodek duzo mniej podoba
a mnie wlasnie bardziej i ma wiecej funkcji. czy w starszym tez jest komputer ktory pokazuje spalanie?
raczej na dwie strony, kierowca pasazer, klima 4 strefowa to masz tak samo ale i z tylu,Cytat:
Napisał johny
ja mam w swojej jednostrefową klimatronic i zupelnie mi to starcza i bedzie starczalo, wiadomo dwie strefy zawsze lepiej, mi sie tak trafilo wiec nie narzekam ale i tak jest cool!
ja np. w mojej nie mam komputera, jest to dla mnie dziwne, ale co zrobic, nie mam wiec nie martwie sie o to, ale jest to dobry gadzet jak nie jezdze swoim autem to przewaznie takimi co mają komputer i zawsze sobie zgrzebie. ogolnie najlepiej kupic full opcje jak sie trafi i cos tam doplacic, to wtedy nie bedziesz chcial wysiadac z niej!
No wlasnie chce full wypasa i takiego szukam. Ale zastanawiam sie czy jest sens kupowac nowszego tzn 2003 po lifcie srodka bo sa drozsze. nawet 2001-2002 mozna kupic do 23 tysi a za 2003 po lifcie srodka juz trzeba wybulic ok 27-28 tysi + oplaty.
Czym sie rozni ten srodek oprucz klimy 2 strefowej i innej kiery i wizualizacji?
Czy wlasnie ten komputer pokazujacy spalanie jest tez w starszych?
Ja mam wersje distinctive z 4 poduchami i klima automatyczna ale kompa brakCytat:
Napisał johny
Jakos mi to wogole nie przeszkasza , nie lubie wyswietlaczy
ja bym olał ten lift środka, patrząc cenowo, i wyposaznie, to nie ma chyba za duzo sensu, u jesli jezdzisz w polsce, to klima automatyczna, ci zupelnie wystarcza, a z tym komputerem nie wiem jak to jest, bo ogolnie kazdy kto wsiada do mojego auta to dziwi sie ze tu cos skory duperele a komputera brak! ale patrzac w twojej sytuacji to te pare tysiecy to bym wolal sobie wlozyc samochod, ale to tez ma wszystko dwie strony medalu, mlodszy rocznik prawdopodobnie:) nizszy przebieg...
Fajna sprawa jest z kompem jak wiesz jakie spalanie itd. Ja mialem 166 Alfe która zreszta została wsród klubowiczy i miło było miec komputer-chociaz wolalem nie wiedziec ile pali bo to 3L było :mrgreen:
Moze wypowie sie ktos kto ma juz po lifcie środek czy to sie w praktyce rózni>