Skoro tak radzicie to te spray-e odpuszczam, zostaje używka w dobrym stanie, metalizowanie (tylko napisałem do chyba z 10 firm na necie i nikt się nie odezwał) albo zakup nowego - nie taniego :rolleyes:
Printable View
Od dziecka scudetto kojarzy mi się z Alfą...Grill z kiełbasą...
I nic... nigdzie nie moge kupić używanego, co raz przegladam internet ale brak a i pisałem do paru firm z metalizacją ale zero odzewu - może Wy znacie jakieś firmy które się tym zajmują wysyłkowo albo macie gdzieś na zbyciu taki grill.
Cześć, mam takie scudetto ale nie jest w najlepszej kondycji. Odezwij się na PW to wrzuce Ci zdjęcia jeśli jesteś zainteresowany, pozdro
Zadzwoń tutaj http://info.wsisiz.edu.pl/~zuchora/metalizacja/
Dalej poszukuje tego cholernego grilla a nie bardzo mi się widzi wydać 150 PLN za kawałek plastiku - wiem, że Alfa to nie VW i części swoją cene mają ale to lekka przesada...Także jak by ktos miał to proszę o info... a może macie jakieś namiary na autoszroty wysyłkowe z częściami do Alf?
Możecie wrzucić jakieś inne fotki alfy 156 FL z pomalowanym na czarno grillem? Szukam w google jakiś zdjęć ale żadnych konkretnych nie mogę znaleźć a chciałbym wiedzieć jak się prezentuje taki grill.
Ja najpierw pomalowałem sprayem, a potem kupiłem nową (ok. 230 pln z przesyłką). To jest kwintesencja piękna alfy i musi być ładnie :)
Szukaj używanego, Ja zakupiłem w idealnym stanie za 100zł
Myślałem nad pomalowaniem na czarno ale plan odszedł do lamusa ale jak widziałem na żywo czarną 156 z czarnym grillem to zazdrościłem, kozacko to wygląda