W bagażniku nad tapicerką w pobliżu dodatkowego światła stopu ,odkręcasz 5 zapinek ,opuszczasz tapicerkę i szukasz wtyczki kolor chyba biały taka podłużna, powinna być w okolicy tego dodatkowego stopu.
Printable View
No to jutro będę działał (powinienem jutro dostac sprzęt) i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Więc tak wczoraj nie robiłem nic ponieważ było za zimno, dziś próbowałem zamontować i kable podebrać z orginalnej wtyczki ale nie mogłem jej znaleźć szukałem w bagażniku od strony kierowcy tam gdzie bezpieczniki i od strony pasażera (oczywiście ściągając osłony w bagażniku i sprzodu) i nie mogłem odszukać wolnej wtyczki, specjalnie poszukałem i zobaczyłem jak ona wygląda żeby wiedzieć czego szukać i nic.
Więc jak mogę się podczepić żeby wszystko działało, ponieważ instrukcja to jest w stylu czerwony + czarny - coś takiego
Podpinam się:) I jak kolega coś zadziała to bardzo prosze o informację jak wpiąć się w te kable (poparte najlepiej zdjęciem). Bo kiepski ze mnie elektryk:p
więc narazie nic nie robie bo zimno śniegu naj*** i wszystko leży żeby takie coś robi to musi byc ciepełko bo trzeba palcami kręcić a w zimnie zesztywnieją i nawet podrapać się nie idzie ;P
Jak ktoś nie napisze opisu sam pokombinuje i fotki zrobie telefonem
jednak wtyczka pewnie jest
http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...43195a0fcbbae1
ja tylko tą osłone na dole ściągłem a to trzeba jeszcze schowek rozkręcić i to jest za schowkiem :) narazie za zimno na te zabawy a na dodatek musze termostat wymienić :/