hehe
i własnie dlatego nie mam z przodu samochodu blach:)
na kontrolach mówie że mi połamali ramke albo ze auto swiezo odebrane od lakiernika i nie zdazyłem założyc itd itp.
Printable View
hehe
i własnie dlatego nie mam z przodu samochodu blach:)
na kontrolach mówie że mi połamali ramke albo ze auto swiezo odebrane od lakiernika i nie zdazyłem założyc itd itp.
a ja stosuje patent Marcinsa z wieczkiem od jogurtu :)
jaki patent z wieczkiem??
albo innym papierkiem lub workiem,wszystkim co moze znajdowac sie na drodze i "przez przypadek" zakryc nam numery rejestracyjne 8)
ten paten nie wydaje mi sie do końca dobry. Ale jak kto lubi. Zdjecie tablic i auto świeżo odebrane z lakierni wydaje mi sie lepsze.
Pozdrawiam
to jest swietne do momentu, kiedy nie trafisz na ten sam patrol w odstepie paru dni. A auto - niepospolite, wiec moga pamietac.
no właśnie...ja tam jeżdżę z blachami z przodu i z tyłu i nic nie mam zamiaru kombinować
tma gdzie ja jeżdze nie mam o to obaw. Boje sie tylko fotopstryków a na nie sprawdza sie to super
Słyszałem gdzieś, że fotoradar potrafi odczytać numery z naklejki na szybie, także ją też warto wycieraczką zasłonić :)Cytat:
Napisał b.pawelek
Ja używam WHISTLER PRO 58 i jestem bardzo zadowolony. Stacjonarne fotoradary umieszczone na stałych masztach wykrywa min z odległości 800m - podobnie suszarki. Przenośne fotoradary małej mocy z odległości 500m