-
GrzesiekK miałeś kontakt z listwą OMVL REG Fast (ta plastikowa - niby nowy model) nadawałoby się do do naszych TS? Dosyć tanie to jest, jakby się coś popsuło to wymiana na nową i z głowy. Ładnie można byłoby je zamontować bo dysze są pod kątem prostym w stosunku do cewek :)
Niestety jeszcze nie zabrałem się za czyszczenie MJ bo nie mam garażu a pod chmurką trochę zimnawo ostatnio ;/
Może ktoś mam jakiś patent jak zamontować MJ pionowo w TS, bo moje leżą i pewnie im to nie leży? :)
-
3 załącznik(i)
Załącznik 33327Załącznik 33328Załącznik 33329 zabrałem się za te czyszczenie długo mi to trwało ponieważ każdy wtrysk przy cieniarze Musiałem barany odkręcać itp.( ty maż ułatwioną sytuację bo masz wszystko na tacy 30minut roboty , kręcenia trochę miałem
po czyszczeniu ciszej ale niestety w jednym oring poszedł trzeba będzie jeszcze raz odkręcić i zrobić go.
niewiem czy tak aż brudne były ale wyczyściłem Naftą
-
Też jestem po rozebraniu wtryskiwaczy, po ich rozkręceniu w 3 wtryskiwaczach oringi były rozwalone, tłoczki trochę przytarte (chyba przez to że listwa leżała), więc wymieniłem listwę na nową, ale tym razem montaż pojedynczo, krótkie wężyki do kolektora i wtryski pionowo, zobaczymy jak długo wytrzymają. A te stare wtryski to może kupie zestaw naprawczy i będą jako zapasowe :)
Ale gdybym miał teraz jeszcze raz wybierać to chyba zdecydowałbym się na HANA H2000 tylko nie wiem czy do mojego to CZERWONE?
-
hm a gdzie taki zestaw naprawczy kopiłeś ?? podał byś jakies namiary i jaka cena tego.
-
gdzie dostanę ten zestaw:P ??
-
O zestaw możesz zapytać np u: ph-jacus na allegro
http://allegro.pl/oryginal-komplet-n...819786891.html
Kupowałem u nich inne rzeczy i nie było problemu.
Ja jeszcze nie kupiłem, bo czasu ostatnio mi brakuje :P