Napisał
pawelcali
Witam
Jestem posiadaczem 156 od maja 2010 , zawsze podobały mi się te autka . Zakochałem się po jeździe próbnej AR mojego kolegi (pomimo tego ze to był diesel -- po prostu nie umiem jeździć dieslami i ich nie lubię -ale to tylko moje odczucia ) . Miałem dużo obaw przed zakupem -- a jeszcze więcej odradzających ludzi , szukałem auta 4 miesiące ,obejrzałem około 50 szt ( przed i po lifcie ) , moje cacko znalazł mi kumpel i od tamtej pory ciesze się nim jak murzyn bateryjka jak tak dalej pójdzie następne auto to tez będzie AR - pewnie 159 . Musisz znalezc sobie zadbane auto --lepiej dopłacić parę groszy i jeśli błyśnie ci oko to będzie to auto . Zdecydowanie polecam -- moja 156 to 2.0 litry w JTS ( salo-nówka z kraju ), full opcja bez skóry .
To ma niewielkie znaczenie ale dodam ze wcześniej jeździłem Calibra przez 5 lat i nie powiem złego słowa na ten samochód ( twierdziłem ze nie wymyślili lepszego auta dla mnie ) , aż do momentu kupna AR
Doznania z prowadzenia auta niesamowite - odnośnie cen części niewiele wiem bo zmieniałem tylko klocki .
A satysfakcja z podziwu przez innych kierowców i pieszych nie do opisania :D .
Pozdrawiam