Atech opole !!! Nie polecam !!!
Cytat:
Napisał
OO__V__OO
ostatnio padl mi alarm - centralny zamek tylnej klapy okazalo sie ze wiazka byla pzerwana i robila zwarcie pojechalem do firmy atech zaplacilem 100 i nic dalej to samo pozniej reklamowalem okazalo sie ze padl przekaznik i w razie czego wymieniono wylacznik pod maska doplacilem 30 NIE POLECAM!!! fatalna obsluga i droga za kazdym razem zapomniano dokrecic 1 raz prog drzwiowy 2raz tapicerka klapy bagaznika firma malo kompetentna, wydaje mi sie ze napraw wiazki kabla karoseria-bagaznik w cenie 100 zl to troche za duzo tym bardziej ze musialem dalej reklamowac
To jest jeszcze nic ... Atech dokonywał u mnie montażu halogenów. Efektem ich działań było rozkodowanie komputera, odłączenie sytemu Come Home Living Home, zmiana konfiguracji świateł przy manetce.
Wmawiano mi, że tak ma być, a różne kontrolki czasami się zapalają ... żenada. W serwisie okazało się ponadto, że halogeny nie podłączono do oryginalnych wtyczek tylko pseudo fachowcy włożyli kable na tzw.styk nie zabezpieczając ich w żaden sposób. Wtyczki musiały im przeszkadzać bo zostały odcięte ... W serwisie oględziny odbyły się 5 dni po montażu w Atech-u więc wszystko było dokładnie widoczne.
Cała impreza łącznie z zakupem nowego kompletu kabli z wtyczkami, prawidłowym podłączeniem halogenów i ustawieniem komputera kosztowało mnie 1500PLN. ATECH to jest dramat, a nie firma.