dla mnie mysle ze moze byc i sobota i niedziela .. ale w sumie dobrze byloby zrobic spocik w takich godzinach aby bylo cos widac
Printable View
dla mnie mysle ze moze byc i sobota i niedziela .. ale w sumie dobrze byloby zrobic spocik w takich godzinach aby bylo cos widac
To jak ? niedziela godzina 12:00 plac zamkowy ?? Kto sie pisze ?
Widze temat spotkania w Lublinie ucichl .. ;/ a szkoda .. moze jednak cos da sie zorganizowac ?
To jak panmowie z tym spotkaniem??Moze ustalić cos jakiś czas do pzodu i dać szanse innym zeby było trochę luda.??Pzy pierwszym spotkaniu działo się wszystko zaszybko.
Witam, jestem świeżym posiadaczem Alfy z Lublina :) Może i ja się załapie na spotkanko :)
Pozdrawiam i czekam na jakieś konkrety :)
Witam wszystkich i pozdrawiam kurcze moze i ja tez bym sie na jakies spotkanko zalapal hehe tylko najlepiej ustalic to z wyprzedzeniem, hmm... no własciwie jakby sie polepszyla pogoda troche to by bylo cacy(moze wkoncu bym umyl moja srebrną szlicznotke). Można ewentualnie poczekac z ociepleniem zmiana na letnie obuwie itd i ewentualnie jako kolejne miejsce proponuje nad zalewem zrobic spotkanko(choc pod zamkiem tez jest ok:)). Czekając to można tez czekac az do nastepnego roku hehe, ogolnie jestem za spotkaniem, tylko trzeba by wybrac gdzie i kiedy, jesli chodzi o mnie to postaram sie jakos dopasowac :P.
To moze pierwszy weekend marca??Albo pierwszy tydzień ??Nie musi to być weekend.
ja jestem za pierwszym weekendem marca... a moze takie spotkanko bardziej nie parkingowe tylko z drobnym wyjazdem .. jakis nałęczów albo cos takiego ?
to jest pomysł bardzo dobry 8) Mozemy spotkac się w lbn a potem podjechac gdzieś sobie integracyjnie np. do kazimierza, jak by udało się mozna by zrobić spotkanie z kilku miast w kaziku.Co wy na to??Oczywiście mozemy dac sobie trochę więcej czasu jak by cos miało dojść do skutku.Potzebna jest takze pogoda. 8)
a zalew?
naleczow trudna trasa a i ruch bedzie spory jak bedzie cieplo